Ide to ešte lepšie

  1. Ak chcete mať dokonale upečené mäso, použite arašidový olej na rýchle opečenie a uzavretie pórov. Mäso dobre osoľte, posypte rascou a ku koncu pečenia pokropte plnotučným mliekom. Doprajte mäsu čas, aby sa vypieklo dochrumkava. Nepoužívajte olivový olej, lebo sa pri vysokých teplotách spáli.
  2. Palacinky zarábajte namiesto s mliekom radšej s minerálkou. Vydaria sa ľahké a tenké. Nebudú sa pripekať.
mäso
Zdroj: Dobré jedlo
  1. Syr sa bude oveľa lepšie strúhať, ak ho pred strúhaním vložíte na určitý čas do mrazničky.
  2. Varené zemiaky nebudú vodnaté, ak ich necháte po scedení odpariť v otvorenom hrnci.
  3. Obaľovaciu zmes na rezne môžete obohatiť sezamovými zrnkami, rezne po usmažení vyzerajú dekoratívne.
  4. Servírujte ryžu ako šéfkuchári. Najprv ju naložte do šálky, trochu stlačte a potom vyklopte na tanier.

Čitateľka Zuzana, Hronec