MENU
Vyhľadávanie:

Šťavnaté recepty Cibuľové cestoviny so zemiakmi: Trošku vám popália jazyk

  • 60 min.
  • 4 porcie
  • Stredná

Potrebujete tieto suroviny:

Potrebujeme:

  • 400 g
    širokých cestovín (tagliatelle)
  • ks
    väčšie zemiaky
  • ks
    cibule
  • ks
    olej
  • ks
    soľ
  • ks
    mletú sladkú červenú papriku

Postup

V šupke uvarené, vychladnuté zemiaky ošúpte a nakrájajte na menšie kocky. Cestoviny uvarte v osolenej vode a sceďte.

V širšej panvici na rozpálenom oleji opečte nakrájanú očistenú cibuľu. Poprášte ju mletou sladkou paprikou, opečte, pridajte uvarené cestoviny, na kocky nakrájané zemiaky, osoľte a na miernom ohni pár minút opečte. 

Druhú cibuľu pokrájajte na kolieska a na veľmi slabom ohni v panvici na oleji krátko opečte. Cestoviny na tanieri posypte opečenou cibuľou.

Diskusia k článku