MENU
Vyhľadávanie:

Šťavnaté recepty Kapor po orientálsky

  • 40 min.
  • 4 porcie
  • Stredná

Potrebujete tieto suroviny:

Potrebujeme:

  • 600 g
    kapra
  • 100 g
    masti
  • 70 g
    rajčiakového pretlaku
  • 120 g
    zelenej papriky
  • 120 g
    rajčiakov
  • ks
    strúčiky cesnaku
  • ks
    mleté čierne korenie
  • ks
    soľ

Postup

Očisteného, vypitvaného a umytého kapra pokrájame na porcie. Kožu na jednotlivých porciách narežeme, osolíme, z oboch strán opečieme na rozpálenom tuku a vyberieme. Na masti opečieme na plátky pokrájanú cibuľu, zelenú papriku a rajčiaky. Pridáme rozotretý cesnak so soľou, rajčiakový pretlak, podlejeme troškou vody, vložíme porcie kapra a spolu podusíme.

Diskusia k článku