MENU
Vyhľadávanie:

Šťavnaté recepty Krémová hubová polievka: Tekuté zlato

  • 45 min.
  • 4 porcie
  • Stredná

Potrebujete tieto suroviny:

Potrebujete:

  • 300 g
    kuriatok
  • ks
    cibuľa
  • 500 ml
    hubového alebo zeleninového vývaru
  • 250 ml
    smotany na varenie
  • 250 ks
    kyslej smotany
  • ks
    bobkový list
  • ks
    strúčik cesnaku
  • štipka
    cukru
  • ks
    soľ, mleté biele korenie
  • ks
    olej

Postup

Na oleji opečte nadrobno nakrájanú cibuľu a pridajte na kúsky nakrájané huby. Poduste 5 minút. Zalejte vývarom, pridajte bobkový list a prelisovaný strúčik cesnaku a varte, kým huby nezmäknú.

Do polievky dajte smotanu na varenie a kyslú smotanu. Polievku už nevarte, len prehrejte, pridajte, soľ, mleté korenie a ak treba trochu cukru.
smudge

Video