MENU
Vyhľadávanie:

Šťavnaté recepty Slivkové BUCHTY: S nami ich upečiete raz-dva!

  • 0 min.
  • 0 porcie
  • Stredná

Potrebujete tieto suroviny:

Potrebujete:

  • 500 g
    polohrubej múky
  • 250 ml
    vlažného plnotučného mlieka
  • pol ks
    kocky droždia
  • 100 g
    kryštálového cukru
  • štipky
    soli
  • štvrť lyžica
    mletej vanilky (vanilkového extraktu)
  • ks
    kôra z pol biocitróna
  • 100 ml
    jemného oleja
  • lyžica
    rumu z namočených hrozienok
  • ks
    žĺtky
  • ks
    olej na potretie buchiet
  • 4-5 lyžíc
    hustého slivkového lekváru

NA TVAROHOVÚ PLNKU:

  • 250 g
    plnotučného hrudkovitého tvarohu
  • ks
    práškový cukor podľa chuti
  • ks
    za hrsť hrozienok namočených v rume
  • štvrť lyžica
    mletej škorice
  • štvrť lyžica
    vanilky
  • ks
    žĺtok
  • ks
    zopár kvapiek mlieka

Postup

smudge

Video