V rodnej Bratislave si po návrate našla „prácu snov“, po čase ju to však opäť pritiahlo na ostrovy, a to s úspešným a obdivuhodným efektom. Začala piecť pod vlastnou značkou LUCKY LITTLE CHEF.

Evka, aká je aktuálna situácia v Británii a Bristole, opatrenia a nálada medzi obyvateľmi?
Britské čísla postupne klesajú. Otvorená a sprístupnená je väčšina obchodov, podnikov, gastro zariadení. Kancelárie zväčša stále zívajú prázdnotou, predpokladá sa, že dynamika fungovania vo firemných budovách verzus homeoffice sa dlhodobo až permanentne zmení, rovnako ako pracovné cesty. V uzavretých priestoroch sú povinné rúška. Nálada v spoločnosti je rôzna - značná časť obyvateľstva je čoraz viac netrpezlivá a chce fungovať “slobodne”, mnohí sa však stále boja socializovať či cestovať.

Lucky Little Chef
Zdroj: Lucky Little Chef
Lucky Little Chef