Reklama

Krevetové rizoto so špenátom

Krevety v cestíčku
Reklama

Krevetové rizoto so špenátom

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 400 g kreviet
  • 350 ml zeleninového bujónu
  • 150 g ryže
  • 2 ks cibule
  • 3 ks strúčiky cesnaku
  • 500 g špenátu
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie
  • 200 g kyslej smotany.

Postup

Krok 1

Krevety opečieme na olivovom oleji, vyberiem ich z výpeku a do oleja pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme ryžu, krátko ju opečieme, zalejem vývarom a 20 minút dusíme prikrytú, kým sa neuvarí. Pridáme rozmrazený špenát, zamiešame, prehrejme, zmiešame s krevetami, osolíme, okoreníme a podávame ozdobené kyslou smotanou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS