Reklama

Bravčové rizoto so zeleninou

Eintopf s mangom a kuracím mäsom
Reklama

Bravčové rizoto so zeleninou

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 400 g bravčového mäsa z pliecka
  • 40 g masti
  • 40 g cibule
  • 1 lyžica mletej červenej papriky
  • 1 ks soľ
  • 100 g ryže
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 150 g miešanej koreňovej zeleniny

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. V tlakovom hrnci rozpustíme masť, speníme na nej posekanú cibuľu, primiešame pokrájané mäso, mletú papriku, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave. Prebratú ryžu umyjeme, necháme odkvapkať a pridáme ju k mäsu. Všetko okoreníme, podlejeme horúcim vývarom alebo vodou a dusíme. Očistenú zeleninu pokrájame na kocky, primiešame k mäsu, znovu podlejeme, hrniec uzavrieme a dusíme asi 15 minút.