Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Pikantné bravčové rezance s kápiou

Morská ryba na šampiňónoch so smotanou
Reklama

Pikantné bravčové rezance s kápiou

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 5
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 500 g bravčového mäsa
  • 2 ks feferónky
  • 100 ml hovädzieho vývaru
  • 1 ks kapia
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na podlhovasté rezance. Osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Kapiu nakrájame na kocky, feferónky na kolieska, pridáme k mäsu a zalejeme vývarom. Podávame podľa chuti s ryžou alebo zemiakovým pyré.

Vyberáme pre vás niečo PLUS