Kuracie prsia so šunkou, broskyňou a syrom
10. 6. 2011, 18:16

Reklama
Kuracie prsia so šunkou, broskyňou a syrom
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 500 g kuracích pŕs
- 1 ks konzerva broskýň
- 10 ks plátkov šunky
- 1 ks plátkový syr
- 1 ks soľ
- 1 ks čierne korenie
- 1 ks bazalka
- 1 ks oregano
- 1 ks olej
- 1 ks
Postup
Krok 1
Umyté kuracie prsia si nakrájame na rezne, osolíme a dáme asi na hodinku odležať do chladničky. Oddýchnuté mäso sprudka opečieme na oleji do mäkka, potom vyberieme a odložíme do misky. Výpek dáme na pekáč a poukladáme mäso, na ktoré ukladáme plátky šunky, posypeme bazalkou a oreganom. Broskyne si pokrájame na mesiačiky a poukladáme na mäso a šunku. Pečieme cca 20 minút, potom vyberieme a navrch ešte poukladáme plátky syra. Počkáme, kým sa syr neroztopí a môžeme servírovať. Podávame s ryžou, alebo zemiakmi.