Reklama

Nepravá kačacia pečienka

Malokarpatská pečeň z diviny
Reklama

Nepravá kačacia pečienka

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 40 ks dkg hydinovej pečienky
  • 10 ks dkg masti
  • 4 ks vajcia
  • 2 ks dcl smotany na varenie
  • 1 ks soľ
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks oregano

Postup

Krok 1

Pečienku zomelieme, pridáme rozpustený tuk, vyšľahané celé vajcia, smotanu a dochutíme podľa potreby soľou, čiernym mletým korením a oreganom. Všetko dobre vymiešame a vylejeme na vymastený plech. Pečieme pri teplote 180-200 stupňov asi 20-30 minút. Teplé podávame so zemiakovou kašou alebo s chlebom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS