Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Obrátený rezeň

Teľacie rezne obalené v syre
Reklama

Obrátený rezeň

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g hovädzieho mäsa
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie mleté
  • 1 ks vajcia
  • 1 ks strúhanka
  • 1 ks voda
  • 1 ks masť
  • 1 ks maslo
  • 1 ks olej
  • 1 ks horčica";i:10;s:11:"1 ks vegeta

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na pláty, vyklepeme, osolíme, jemne pokoreníme. Obalíme v strúhanke, potom vo vajci a opražíme. Opražené rezne ukladáme na pekáč. Takto pripravené mäso zalejeme nálevom, ktorý uvaríme nasledovne: 2 dl vody, 2 lyžice oleja, masla a bravčovej masti, 1 lyžicu horčice, káv. lyžičku vegety - necháme zovrieť a horúcim zalejeme razne na pekáči. Prikryjeme alobalom a približne 40-60 minút pečieme v rúre. Podávame s ryžou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS