Obrátený rezeň
8. 7. 2011, 13:27

Reklama
Obrátený rezeň
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g hovädzieho mäsa
- 1 ks soľ
- 1 ks korenie mleté
- 1 ks vajcia
- 1 ks strúhanka
- 1 ks voda
- 1 ks masť
- 1 ks maslo
- 1 ks olej
- 1 ks horčica";i:10;s:11:"1 ks vegeta
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na pláty, vyklepeme, osolíme, jemne pokoreníme. Obalíme v strúhanke, potom vo vajci a opražíme. Opražené rezne ukladáme na pekáč. Takto pripravené mäso zalejeme nálevom, ktorý uvaríme nasledovne: 2 dl vody, 2 lyžice oleja, masla a bravčovej masti, 1 lyžicu horčice, káv. lyžičku vegety - necháme zovrieť a horúcim zalejeme razne na pekáči. Prikryjeme alobalom a približne 40-60 minút pečieme v rúre. Podávame s ryžou.