Reklama

Pečená bravčová roláda

Diviačia roláda s mozaikou
Reklama

Pečená bravčová roláda

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 8
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 kg bravčového karé
  • 1 ks soľ
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks olej
  • 3 ks vajcia
  • 50 g cibule
  • 1 ks 0
  • 8 dl oleja
  • 30 g zeleného hrášku
  • 30 g kapie";i:10;s:26:"30 g sterilizovaných húb";i:11;s:9:"1 ks soľ";i:12;s:27:"1 ks mleté čierne korenie";i:13;s:10:"1 ks rascu";i:14;s:20:"1 ks mäsový vývar

Postup

Krok 1

Vykostené mäso rozrežeme na asi 1,5 cm plát, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Na troche oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú pečienku, hrášok, kapiu, rascu a huby. Podľa chuti okoreníme, podlejeme vývarom a podusíme domäkka. Potom pečienku osolíme a za stáleho miešania zahustíme vajcami. Takto pripravenú plnku natrieme na plát mäsa, zvinieme, previažeme niťou a prudko zo všetkých strán opečieme na rozpálenom oleji. Potom podlejeme trochou vývaru a upečieme domäkka.

Vyberáme pre vás niečo PLUS