Nátierka z kuracieho mäsa
10. 3. 2014, 17:23

Reklama
Nátierka z kuracieho mäsa
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: nízka
Suroviny
Potrebujeme:
- 200 g kuracieho mäsa (vareného alebo pečeného alebo duseného)
- 50 g ľahko roztierateľného syra
- 2 lyžice tatárskej omáčky
- 2 lyžice jogurtu
- 1 ks väčšia zeleninová paprika kapia
- 1 ks menšia šalátová uhorka
- 50 g rastlinného nátierkového masla
- 1 ks nadrobno nasekaný kôpor
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks soľ.
Postup
Krok 1
Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo, syr, tatársku omáčku, jogurt, kapiu nastrúhanú na hrubom strúhadle, soľ a mleté čierne korenie. Z takto pripravených surovín dôkladným premiešaním pripravíme nátierku. Nátierku natierame na hrianky z chleba alebo sendviča opraženého nasucho. Pred podávaním dochucujeme kolieskami šalátovej uhorky a posypeme nadrobno nasekaným kôprom.
