Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Nátierka z kuracieho mäsa

Nátierka z kuracieho mäsa
Reklama

Nátierka z kuracieho mäsa

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: nízka

Suroviny

Potrebujeme:

  • 200 g kuracieho mäsa (vareného alebo pečeného alebo duseného)
  • 50 g ľahko roztierateľného syra
  • 2 lyžice tatárskej omáčky
  • 2 lyžice jogurtu
  • 1 ks väčšia zeleninová paprika kapia
  • 1 ks menšia šalátová uhorka
  • 50 g rastlinného nátierkového masla
  • 1 ks nadrobno nasekaný kôpor
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks soľ.

Postup

Krok 1

Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo, syr, tatársku omáčku, jogurt, kapiu nastrúhanú na hrubom strúhadle, soľ a mleté čierne korenie. Z takto pripravených surovín dôkladným premiešaním pripravíme nátierku. Nátierku natierame na hrianky z chleba alebo sendviča opraženého nasucho. Pred podávaním dochucujeme kolieskami šalátovej uhorky a posypeme nadrobno nasekaným kôprom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS