Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Cuketová nátierka na hrianke

Cuketová nátierka na hrianke
Reklama

Cuketová nátierka na hrianke

  • Dĺžka prípravy (min): 20
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: nízka

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks olivový olej
  • 2 ks cukety
  • 1 ks strúčik cesnaku
  • 1 ks menší pór (biela časť)
  • 1 ks grilovacie korenie podľa
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 ks čili paprička
  • 1 ks soľ
  • 1 ks mleté čierne korenie /

Postup

Krok 1

Na rozohriatom oleji opečte pór pokrájaný na kolieska. Po chvíli vmiešajte nahrubšie postrúhané cukety aj so šupkou. Pridajte očistený cesnak nakrájaný na plátky a nadrobno pokrájanú dužinu čili papričky. Opečte do polomäkka, aby cuketa nebola príliš rozvarená. Ochuťte soľou, čiernym korením a citrónovou šťavou. Plátky chleba nasucho opečte v panvici alebo v hriankovači. Naložte hrubšiu vrstvu cuketovej nátierky a podávajte teplé.

Vyberáme pre vás niečo PLUS