Cuketová nátierka na hrianke
20. 7. 2017, 21:23

Reklama
Cuketová nátierka na hrianke
- Dĺžka prípravy (min): 20
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: nízka
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks olivový olej
- 2 ks cukety
- 1 ks strúčik cesnaku
- 1 ks menší pór (biela časť)
- 1 ks grilovacie korenie podľa
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- 1 ks čili paprička
- 1 ks soľ
- 1 ks mleté čierne korenie /
Postup
Krok 1
Na rozohriatom oleji opečte pór pokrájaný na kolieska. Po chvíli vmiešajte nahrubšie postrúhané cukety aj so šupkou. Pridajte očistený cesnak nakrájaný na plátky a nadrobno pokrájanú dužinu čili papričky. Opečte do polomäkka, aby cuketa nebola príliš rozvarená. Ochuťte soľou, čiernym korením a citrónovou šťavou. Plátky chleba nasucho opečte v panvici alebo v hriankovači. Naložte hrubšiu vrstvu cuketovej nátierky a podávajte teplé.