Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Kolienka s mletým mäsom

Kolienka s mletým mäsom
Reklama

Kolienka s mletým mäsom

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: nízka

Suroviny

Potrebujeme:

  • 300 g cestovín
  • 1 ks cibuľa
  • 450 g mletého hovädzieho mäsa
  • 2 ks strúčiky cesnaku
  • 400 g ochutenej paradajkovej omáčky
  • 250 g miešanej koreňovej zeleniny
  • 1 ks malá konzerva uvarenej fazule
  • 1 ks mäsový vývar
  • 1 ks olej
  • 1 ks soľ";i:10;s:27:"1 ks mleté čierne korenie";i:11;s:11:"1 ks kôpor

Postup

Krok 1

Cestoviny uvarené v osolenej vode scedíme a odložíme na teplé miesto. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme a za stáleho obracania opekáme pár minút. Podlejeme mäsovým vývarom, pridáme ochutenú paradajkovú omáčku, plátky cesnaku, premiešame a na miernom ohni udusíme domäkka. Pridáme scedenú fazuľu a premiešame. Miešanú koreňovú zeleninu uvaríme vo vývare. Polovičnú časť uvarenej zeleniny dáme k mäsu spolu s časťou odložených cestovín. Zvyšné cestoviny vhodíme do misy, pridáme udusené mäso, posypeme zvyšnou uvarenou zeleninou a ozdobíme kôprom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS