Kolienka s mletým mäsom
23. 5. 2018, 0:13

Reklama
Kolienka s mletým mäsom
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: nízka
Suroviny
Potrebujeme:
- 300 g cestovín
- 1 ks cibuľa
- 450 g mletého hovädzieho mäsa
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 400 g ochutenej paradajkovej omáčky
- 250 g miešanej koreňovej zeleniny
- 1 ks malá konzerva uvarenej fazule
- 1 ks mäsový vývar
- 1 ks olej
- 1 ks soľ";i:10;s:27:"1 ks mleté čierne korenie";i:11;s:11:"1 ks kôpor
Postup
Krok 1
Cestoviny uvarené v osolenej vode scedíme a odložíme na teplé miesto. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme a za stáleho obracania opekáme pár minút. Podlejeme mäsovým vývarom, pridáme ochutenú paradajkovú omáčku, plátky cesnaku, premiešame a na miernom ohni udusíme domäkka. Pridáme scedenú fazuľu a premiešame. Miešanú koreňovú zeleninu uvaríme vo vývare. Polovičnú časť uvarenej zeleniny dáme k mäsu spolu s časťou odložených cestovín. Zvyšné cestoviny vhodíme do misy, pridáme udusené mäso, posypeme zvyšnou uvarenou zeleninou a ozdobíme kôprom.