Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Poriadne štipľavá a papriková nátierka: Skvelá na opečený chlebík

d

Zdroj: Redakcia

Reklama

35 minút, 4 porcie

Potrebujte:

  • 3 zemiaky
  • 1/2 lyžičky sladkej papriky
  • 1/2 lyžičky štipľavej papriky
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 100 ml oleja
  • 5 až 6 lyžíc kečupu
  • 1 cibuľu
  • soľ

Postup:

  1. Zemiaky uvarené v šupke po vychladnutí ošúpte a postrúhajte. Pridajte sladkú a štipľavú papriku, prelisovaný cesnak, olej, kečup a nadrobno posekanú cibuľu. Ochuťte soľou a dobre premiešajte.
  2. Hrianky opečte na sucho na panvici, prípadne v hriankovači. Podávajte ich teplé s nátierkou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS