Poriadne štipľavá a papriková nátierka: Skvelá na opečený chlebík
22. 4. 2020, 7:14 (aktualizované: 22. 4. 2020, 7:17)

Zdroj: Redakcia
Reklama
35 minút, 4 porcie
Potrebujte:
- 3 zemiaky
- 1/2 lyžičky sladkej papriky
- 1/2 lyžičky štipľavej papriky
- 4 strúčiky cesnaku
- 100 ml oleja
- 5 až 6 lyžíc kečupu
- 1 cibuľu
- soľ
Postup:
- Zemiaky uvarené v šupke po vychladnutí ošúpte a postrúhajte. Pridajte sladkú a štipľavú papriku, prelisovaný cesnak, olej, kečup a nadrobno posekanú cibuľu. Ochuťte soľou a dobre premiešajte.
- Hrianky opečte na sucho na panvici, prípadne v hriankovači. Podávajte ich teplé s nátierkou.