Reklama

Aljašská treska na cesnaku

Aljašská treska na cesnaku
Reklama

Aljašská treska na cesnaku

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 800 g filé z tresky
  • 1 ks soľ
  • 1 ks čierne korenie
  • 1 ks hladká múka
  • 1 ks olej
  • 3 ks strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice masla

Postup

Krok 1

Rozmrazené filé z tresky nakrájame, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Obalená ryba sa opečie z oboch strán, pridá sa na plátky pokrájaný cesnak, maslo a v rúre sa pod pokrývkou dopečie. Pri podávaní sa poleje výpekom s cesnakom. Podávame s čiernym chlebom, zeleninovým šalátom, alebo s hriankami.