Aljašská treska na cesnaku
11. 2. 2014, 19:23 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:12)

Reklama
Aljašská treska na cesnaku
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 800 g filé z tresky
- 1 ks soľ
- 1 ks čierne korenie
- 1 ks hladká múka
- 1 ks olej
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 2 lyžice masla
Postup
Krok 1
Rozmrazené filé z tresky nakrájame, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Obalená ryba sa opečie z oboch strán, pridá sa na plátky pokrájaný cesnak, maslo a v rúre sa pod pokrývkou dopečie. Pri podávaní sa poleje výpekom s cesnakom. Podávame s čiernym chlebom, zeleninovým šalátom, alebo s hriankami.