Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Aljašská treska na chrenovom masle

Aljašská treska na chrenovom masle
Reklama

Aljašská treska na chrenovom masle

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 800 g filé z tresky
  • 1 ks soľ
  • 1 ks čierne korenie
  • 1 ks hladká múka
  • 1 ks vajce
  • 1 ks olej
  • 2 ks citróny
  • 100 g chrenového masla

Postup

Krok 1

Rozmrazené filé z aljašskej tresky osolíme, okoreníme a obalíme v múke zmiešanej s rozšľahanými vajciami. Pečieme v rúre do zlatova. Podávame s ošúpaným citrónom a plátkom chrenového masla. Ako prílohu použijeme biele pečivo, alebo čierny chlieb.

Vyberáme pre vás niečo PLUS