Aljašský losos v cestíčku s malým šalátom a sójovo–sézamovou omáčkou
12. 9. 2011, 18:08

Reklama
Aljašský losos v cestíčku s malým šalátom a sójovo–sézamovou omáčkou
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 100 g múky
- 1 ks vajce
- 1 ks 0
- 2 l mlieka
- 200 g šalátov - viac druhov
- 100 g paradajok
- 5 ml olivového oleja
- 5 ml sójovej omáčky
- 5 ml ustricovej omáčky
- 5 ml sezamového oleja";i:10;s:16:"trochu ks sezamu";i:11;s:17:"1 štipka sambalu";i:12;s:15:"1 ks ½ l oleja";i:13;s:27:"1 ks čierne mleté korenie";i:14;s:9:"1 ks soľ
Postup
Krok 1
Z múky, vajec, mlieka, sambalu, soli a korenia si pripravte cesto. V pripravenom ceste obaľte lososa a smažte v oleji. Z paradajok, šalátu a olivového oleja si urobte malý šalát. Omáčku pripravte zmiešaním sójovej omáčky, ustricovej omáčky, sezamového oleja a sezamu.