Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Aljašský losos v cestíčku s malým šalátom a sójovo–sézamovou omáčkou

Losos so zeleninou
Reklama

Aljašský losos v cestíčku s malým šalátom a sójovo–sézamovou omáčkou

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 100 g múky
  • 1 ks vajce
  • 1 ks 0
  • 2 l mlieka
  • 200 g šalátov - viac druhov
  • 100 g paradajok
  • 5 ml olivového oleja
  • 5 ml sójovej omáčky
  • 5 ml ustricovej omáčky
  • 5 ml sezamového oleja";i:10;s:16:"trochu ks sezamu";i:11;s:17:"1 štipka sambalu";i:12;s:15:"1 ks ½ l oleja";i:13;s:27:"1 ks čierne mleté korenie";i:14;s:9:"1 ks soľ

Postup

Krok 1

Z múky, vajec, mlieka, sambalu, soli a korenia si pripravte cesto. V pripravenom ceste obaľte lososa a smažte v oleji. Z paradajok, šalátu a olivového oleja si urobte malý šalát. Omáčku pripravte zmiešaním sójovej omáčky, ustricovej omáčky, sezamového oleja a sezamu.

Vyberáme pre vás niečo PLUS