Reklama

Bačovský rezeň

Teľacie rezne obalené v syre
Reklama

Bačovský rezeň

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 300 g bravčového karé
  • 1 ks soľ
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 50 g oravskej slaniny
  • 1 ks cibuľa
  • 2 ks čerstvé šampiňóny
  • 3 ks zemiaky
  • 1 ks hladká múka
  • 1 ks vajce
  • 1 ks cesnak";i:10;s:15:"1 ks majoránka";i:11;s:9:"1 ks olej

Postup

Krok 1

Z nastrúhaných zemiakov, múky, vajca, cesnaku, soli a majoránky pripravíme zemiakové cestíčko. Bravčové karé nakrájame na štyri plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, naplníme slaninou, šampiňónmi a cibuľou. Obalíme v pripravenom zemiakovom cestíčku a vysmažíme v rozpálenom oleji. Podávame s varenými zemiakmi.