Bačovský rezeň
23. 5. 2011, 20:23 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:04)

Reklama
Bačovský rezeň
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 300 g bravčového karé
- 1 ks soľ
- 1 ks mleté čierne korenie
- 50 g oravskej slaniny
- 1 ks cibuľa
- 2 ks čerstvé šampiňóny
- 3 ks zemiaky
- 1 ks hladká múka
- 1 ks vajce
- 1 ks cesnak";i:10;s:15:"1 ks majoránka";i:11;s:9:"1 ks olej
Postup
Krok 1
Z nastrúhaných zemiakov, múky, vajca, cesnaku, soli a majoránky pripravíme zemiakové cestíčko. Bravčové karé nakrájame na štyri plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, naplníme slaninou, šampiňónmi a cibuľou. Obalíme v pripravenom zemiakovom cestíčku a vysmažíme v rozpálenom oleji. Podávame s varenými zemiakmi.