Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami

Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami
Reklama

Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks bezlepkové ryžové rezance – niťovky
  • 1 ks kuracie prsia
  • 1 ks fazuľové klíčky
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks cesnak
  • 1 ks jarná cibuľka
  • 1 ks mrkva
  • 1 ks dochucovadlo
  • 1 ks soľ
  • 1 ks olej

Postup

Krok 1

Ryžové rezance namočíme na 30 minút do teplej vody. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky. Na predhriatej panvici s trochou oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mäso, dochutíme soľou a dochucovadlom. Postupne pridáme nakrájanú mrkvu, fazuľové klíčky, precedené a dobre odkvapkané ryžové rezance a jarnú cibuľku. Smažíme približne 3 – 4 minúty. Teplé jedlo ozdobíme nadrobno nakrájanou vňaťou z mladej cibuľky a podávame.

Vyberáme pre vás niečo PLUS