Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami
24. 5. 2011, 5:23

Reklama
Bezlepkové ryžové rezance s kuracím mäsom a fazuľovými klíčkami
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks bezlepkové ryžové rezance – niťovky
- 1 ks kuracie prsia
- 1 ks fazuľové klíčky
- 1 ks cibuľa
- 1 ks cesnak
- 1 ks jarná cibuľka
- 1 ks mrkva
- 1 ks dochucovadlo
- 1 ks soľ
- 1 ks olej
Postup
Krok 1
Ryžové rezance namočíme na 30 minút do teplej vody. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky. Na predhriatej panvici s trochou oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mäso, dochutíme soľou a dochucovadlom. Postupne pridáme nakrájanú mrkvu, fazuľové klíčky, precedené a dobre odkvapkané ryžové rezance a jarnú cibuľku. Smažíme približne 3 – 4 minúty. Teplé jedlo ozdobíme nadrobno nakrájanou vňaťou z mladej cibuľky a podávame.