Reklama

Bezlepkový tortový korpus - forma 24 cm

Bezlepkový tortový korpus - forma 24 cm
Reklama

Bezlepkový tortový korpus - forma 24 cm

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: nízka

Suroviny

Potrebujeme:

  • 3 ks vajcia
  • 4 ks pol. lyžice kryštálového cukru
  • 2 ks vanilkové pudingy (cca 40g)
  • 1/2 ks bal. kypriaci prášok
  • 1 ks pol. lyžica oleja
  • 1 ks pol. lyžica vody

Postup

Krok 1

Z bliekov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme kypriaci prášok, cukor, vodu, olej a pudingový prášok a poriadne vymiešame. Opatrne zamiešame bielkový sneh. Cesto nalejeme do tortovej formy (spodok vyložený papierom na pečenie) a pečieme na cca 200°C približne 20 minút.

Vyberáme pre vás niečo PLUS