Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčová pečeň so slaninkou na rošte

Falošná husacia pečeň
Reklama

Bravčová pečeň so slaninkou na rošte

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 3
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g bravčovej pečene
  • 60 g údenej slaniny
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 20 g oleja
  • 1 ks soľ

Postup

Krok 1

Umytú a osušenú pečeň pokrájame na tenké plátky, ktorých okraje trochu narežeme. Slaninku pokrájame na rezance a popreťahujeme ňou plátky pečene, ktoré okoreníme, potrieme olejom a necháme asi 1/4 hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme tri minúty po oboch stranách. Hotovú pečeň dáme na rozohriaty tanier a osolíme. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS