Bravčová pečeň so slaninkou na rošte
15. 2. 2011, 13:23

Reklama
Bravčová pečeň so slaninkou na rošte
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 3
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g bravčovej pečene
- 60 g údenej slaniny
- 1 ks mleté čierne korenie
- 20 g oleja
- 1 ks soľ
Postup
Krok 1
Umytú a osušenú pečeň pokrájame na tenké plátky, ktorých okraje trochu narežeme. Slaninku pokrájame na rezance a popreťahujeme ňou plátky pečene, ktoré okoreníme, potrieme olejom a necháme asi 1/4 hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme tri minúty po oboch stranách. Hotovú pečeň dáme na rozohriaty tanier a osolíme. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.