Bravčové karé na kyslej kapuste
24. 5. 2011, 16:06

Reklama
Bravčové karé na kyslej kapuste
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 6
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1/2 kg kyslej kapusty
- 700 g vykosteného karé
- 300 g tvrdého syru Eidam
- 2 ks vajcia
- 1 ks kyslá smotana
- 1 ks biely jogurt
- 1 ks vegeta
- 1 ks soľ
- 1 ks ako príloha opekané zemiaky
Postup
Krok 1
Na dno vymasteného plechu dáme kyslú kapustu. Na ňu naukladáme plátky bravčového karé, ktoré sa predtým desať hodín marinovalo v zmesi pripravenej zo smotany, vajec, jogurtu, vegety a soli. Do plechu vlejeme aj zvyšok marinády. Všetko pečieme dvadsaťpäť minút. Na záver mäso posypeme nastrúhaným syrom a necháme ešte pár minút zapekať. Podávame s opekanými zemiakmi.