Bravčové karé plnené bylinkovým syrom
24. 5. 2011, 16:06

Reklama
Bravčové karé plnené bylinkovým syrom
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g bravčového karé
- 1 ks bylinkový syr - hermelín s provensálskym korením
- 1 ks cesnak
- 1 ks soľ
- 1 ks korenie
- 1 ks olej
- 1 ks sušené slivky
- 1 ks červené víno
- 1 ks tymián
- 1 ks solamyl";i:10;s:12:"1 ks zemiaky
Postup
Krok 1
Bravčové karé nakrájame, osolíme, okoreníme, zľahka naklepeme a naplníme syrom. Mäso prehneme napoly, uzavrieme špáratkom, aby syr nevytekal a pečieme na panvici. Sušené slivky dáme variť s vínom a tymiánom, osolíme, okoreníme, privedieme do varu a zahustíme solamylom. Surové zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké rezance a vypražíme na oleji. Zemiakovú slamu spolu s omáčkou podávame k mäsu