Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčové karé plnené bylinkovým syrom

Záhradnícka roláda
Reklama

Bravčové karé plnené bylinkovým syrom

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g bravčového karé
  • 1 ks bylinkový syr - hermelín s provensálskym korením
  • 1 ks cesnak
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie
  • 1 ks olej
  • 1 ks sušené slivky
  • 1 ks červené víno
  • 1 ks tymián
  • 1 ks solamyl";i:10;s:12:"1 ks zemiaky

Postup

Krok 1

Bravčové karé nakrájame, osolíme, okoreníme, zľahka naklepeme a naplníme syrom. Mäso prehneme napoly, uzavrieme špáratkom, aby syr nevytekal a pečieme na panvici. Sušené slivky dáme variť s vínom a tymiánom, osolíme, okoreníme, privedieme do varu a zahustíme solamylom. Surové zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké rezance a vypražíme na oleji. Zemiakovú slamu spolu s omáčkou podávame k mäsu

Vyberáme pre vás niečo PLUS