Reklama

Bravčové mäso na šťave

Kačica so zeleninou a medom
Reklama

Bravčové mäso na šťave

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks olej
  • 1 ks mrkva
  • 1 ks bravčové stehno
  • 1 ks petržlen
  • 1 ks zeler
  • 1 ks hovädzí bujón
  • 1 ks hladká múka na zahustenie
  • 1 ks soľ
  • 1 ks nové korenie
  • 1 ks mleté čierne korenie";i:10;s:18:"1 ks bobkový list

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na kocky, orestujeme na oleji. Mrkvu postrúhame a pridáme k mäsu spolu s kockou zeleru a trochou petržlenu. Podlejeme, prikryté dusíme. Pridáme hovädzí bujón, korenie a opäť podusíme. Vo vode rozšľaháme hladkú múku, pridáme k mäsu a necháme pár minút prevrieť. Podávame s ryžou alebo zemiakovým pyré.

Vyberáme pre vás niečo PLUS