Reklama

Bravčové medailónky s ovocím

Japonské kurča
Reklama

Bravčové medailónky s ovocím

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g bravčových medailónkov
  • 1 ks maslo
  • 1 ks konzerva mandarínok
  • 1 ks kompótové višne
  • 1 ks sparené ošúpané mandle (nemusia byť)
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks šalvia
  • 1 ks soľ

Postup

Krok 1

Mäso vyklepeme, nakrájame na menšie medailónky, ochutíme mletým čiernym korením a šalviou. Prudko opečieme na masle z oboch strán a vyberieme na tanier. Posekané višne (vykôstkované) a mandarínky vložíme do výpeku a krátko podusíme. Mäso vrátime do omáčky a prehrejeme. Podávame s ryžou a hranolkami.