Bravčové medailónky s ovocím
24. 5. 2011, 16:08 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:04)

Reklama
Bravčové medailónky s ovocím
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g bravčových medailónkov
- 1 ks maslo
- 1 ks konzerva mandarínok
- 1 ks kompótové višne
- 1 ks sparené ošúpané mandle (nemusia byť)
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks šalvia
- 1 ks soľ
Postup
Krok 1
Mäso vyklepeme, nakrájame na menšie medailónky, ochutíme mletým čiernym korením a šalviou. Prudko opečieme na masle z oboch strán a vyberieme na tanier. Posekané višne (vykôstkované) a mandarínky vložíme do výpeku a krátko podusíme. Mäso vrátime do omáčky a prehrejeme. Podávame s ryžou a hranolkami.