Bravčové rebrá s medovou omáčkou
24. 5. 2011, 16:09 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:04)

Reklama
Bravčové rebrá s medovou omáčkou
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 2
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 500 g bravčových rebier z bôčika
- 50 g cesnaku
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks cibuľa
- 1 ks med
- 1 ks feferónky
- 1 ks bobkový list
- 1 ks kečup
- 1 ks olej
Postup
Krok 1
Bravčové rebrá uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali celé čierne korenie, cibuľu, cesnak bobkový list a soľ. Zatiaľ si pripravíme zmes z medu, kečupu, nakrájaných feferóniek. Keď sú rebrá spolovice uvarené, z vody ich vyberieme, dôkladne natrieme zo všetkých strán pripravenou zmesou a dáme piecť. Podávame so sterilizovanou kyslou zeleninou a čerstvým domácim chlebíkom.