Reklama

Bravčové rebrá s medovou omáčkou

Grilované kotlety Bordeaux
Reklama

Bravčové rebrá s medovou omáčkou

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 500 g bravčových rebier z bôčika
  • 50 g cesnaku
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks med
  • 1 ks feferónky
  • 1 ks bobkový list
  • 1 ks kečup
  • 1 ks olej

Postup

Krok 1

Bravčové rebrá uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali celé čierne korenie, cibuľu, cesnak bobkový list a soľ. Zatiaľ si pripravíme zmes z medu, kečupu, nakrájaných feferóniek. Keď sú rebrá spolovice uvarené, z vody ich vyberieme, dôkladne natrieme zo všetkých strán pripravenou zmesou a dáme piecť. Podávame so sterilizovanou kyslou zeleninou a čerstvým domácim chlebíkom.