Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Bravčové rezance s medom

Živánska v alobale
Reklama

Bravčové rezance s medom

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g bravčového stehna
  • 3 ks PL medu
  • 3 ks PL sójovej omáčky
  • 4 dl smotany
  • 2 ks PL pražených mandlí
  • 1 ks olej
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks soľ

Postup

Krok 1

Bravčové mäso nakrájame na rezance a sprudka opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a necháme chvíľu dusiť. Potom stíšime plameň a pridáme sójovú omáčku, med a pražené mandle. Pred dokončením podlejeme smotanou a necháme ju zhustnúť. Jedlo ozdobíme zeleninou. Podávame s hranolkami, alebo so zemiakovými kroketami.

Vyberáme pre vás niečo PLUS