Bravčové rezance s medom
24. 5. 2011, 16:09

Reklama
Bravčové rezance s medom
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g bravčového stehna
- 3 ks PL medu
- 3 ks PL sójovej omáčky
- 4 dl smotany
- 2 ks PL pražených mandlí
- 1 ks olej
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks soľ
Postup
Krok 1
Bravčové mäso nakrájame na rezance a sprudka opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a necháme chvíľu dusiť. Potom stíšime plameň a pridáme sójovú omáčku, med a pražené mandle. Pred dokončením podlejeme smotanou a necháme ju zhustnúť. Jedlo ozdobíme zeleninou. Podávame s hranolkami, alebo so zemiakovými kroketami.