Reklama

Bravčové rezne so zemiakmi v alobale

Tajomstvo pahreby
Reklama

Bravčové rezne so zemiakmi v alobale

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 400 g bravčového mäsa
  • 1 ks soľ
  • 80 g údenej slaniny
  • 80 g cibule
  • 200 g zemiakov
  • 1 ks sladká paprika
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks masť
  • 1 ks alobal

Postup

Krok 1

Umyté bravčové mäso pokrájame na osem rezňov a naklepeme. Osolíme a na štyri rezne pokladieme na plátky pokrájanú údenú slaninu, na kolieska pokrájanú cibuľu, očistené, umyté a na kolieska pokrájané zemiaky. všetko posolíme, okoreníme paprikou a mletým čiernym korením. Založíme ostatnými rezňami a dáme na vymastený alobal. Každú porciu samostatne zabalíme a poukladáme na suchý plech. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 40 minút.

Vyberáme pre vás niečo PLUS