Reklama

Bravčové stehno na divoko

Bravčové stehno na divoko
Reklama

Bravčové stehno na divoko

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 500 g bravčového stehna
  • 100 g oravskej slaniny
  • 2 ks cibule
  • 1 ks cesnak
  • 1 ks soľ
  • 1 ks čierne korenie
  • 1 ks sladká paprika
  • 1 ks korenie na divinu
  • 1 ks gyros korenie
  • 1 ks provensálske korenie";i:10;s:12:"1 ks bazalka";i:11;s:15:"1 ks majoránka";i:12;s:23:"1 ks sušenú pažítka";i:13;s:20:"1 ks červené víno";i:14;s:18:"1 ks olivový olej";i:15;s:23:"1 ks hlávkový šalát

Postup

Krok 1

Na mierne rozpálenom olivovom oleji speníme nahrubo nakrájanú cibuľku a mierne osmažíme okorenené mäso. Pridáme cesnak, korenie na divinu a podlejeme červeným vínom. Dusíme asi 35 minút. V polovici dusenia položíme na každý kus mäsa plátok slaniny a pridáme bazalku, majoránku a provensálske korenie. Tesne pred koncom dusenia pridáme sušenú pažítku. Podávame so šalátom, ryžou a červeným vínom

Vyberáme pre vás niečo PLUS