Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Budapeštianske prírodné rezne

Morčacie čhi
Reklama

Budapeštianske prírodné rezne

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g bravčového mäsa
  • 150 g čerstvých húb
  • 2 lyžice lahôdkovej smotany
  • 1 ks cibuľa
  • 40 g masti
  • 1 ks mäsový vývar
  • 1 ks mletá rasca
  • 1 ks nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks soľ

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na rezance, ktoré osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opečieme v rozpálenej masti z obidvoch strán. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, očistené huby nakrájané na plátky a mletú rascu, podlejeme trochou mäsového vývaru a udusíme domäkka. Mäkké mäso pokvapkáme lahôdkovou smotanou a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS