Budapeštianske prírodné rezne
20. 12. 2010, 15:23

Reklama
Budapeštianske prírodné rezne
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g bravčového mäsa
- 150 g čerstvých húb
- 2 lyžice lahôdkovej smotany
- 1 ks cibuľa
- 40 g masti
- 1 ks mäsový vývar
- 1 ks mletá rasca
- 1 ks nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks soľ
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na rezance, ktoré osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opečieme v rozpálenej masti z obidvoch strán. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, očistené huby nakrájané na plátky a mletú rascu, podlejeme trochou mäsového vývaru a udusíme domäkka. Mäkké mäso pokvapkáme lahôdkovou smotanou a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.