Reklama

Býčie žľazy

Hovädzia roštenka s čabajkou
Reklama

Býčie žľazy

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks býčie žľazy
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks plnotučná horčica
  • 1 ks kečup
  • 1 ks olej
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks mletá sladká a pálivá paprika
  • 1 ks soľ

Postup

Krok 1

Cibuľu nakrájame na kolieska a opražíme na oleji do zlatova. Býčie žľazy pokrájame a necháme chvíľu postáť v zmesi kečupu, plnotučnej horčice a korenín. K cibuli pridáme odstáte býčie žľazy a dusíme vo vlastnej šťave 15 – 20 min. Podávame s varenou ryžou

Vyberáme pre vás niečo PLUS