Býčie žľazy
12. 9. 2011, 18:11 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:07)

Reklama
Býčie žľazy
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 2
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks býčie žľazy
- 1 ks cibuľa
- 1 ks plnotučná horčica
- 1 ks kečup
- 1 ks olej
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks mletá sladká a pálivá paprika
- 1 ks soľ
Postup
Krok 1
Cibuľu nakrájame na kolieska a opražíme na oleji do zlatova. Býčie žľazy pokrájame a necháme chvíľu postáť v zmesi kečupu, plnotučnej horčice a korenín. K cibuli pridáme odstáte býčie žľazy a dusíme vo vlastnej šťave 15 – 20 min. Podávame s varenou ryžou