- 60 min.
- 4 porcie
- Stredná
Potrebujete tieto suroviny:
Potrebujete:
- 9 ksšalátových listov
- 50 grukoly
- 100 gcukrového hrášku
- 80 gzeleného hrášku
- 70 gpohánky
- 60 gmozzarelly
- 3 ksvajcia
- 100 gpóru
- 1 ksolivový olej
- 1 lyžicapetržlenovej vňate
- 1 kssoľ, mleté biele korenie
- 1 ksolivový olej
Postup
Listy šalátu opláchnite a osušte. Vajcia uvarené na tvrdo olúpte a prekrojte napoly. Mozzarellu natrhajte na malé kúsky.
Cukrový hrášok spolu so zeleným hráškom povarte v osolenej vode. Pohánku prepláchnite, zalejte vodou a uvarte do mäkka.
Na tanier dajte listy šalátu, uložte hrášok s pohánkou. Pridajte kolieska pokrájaného póru, rukolu s cukrovým hráškom a nasekanú petržlenovú vňať. Pridajte vajcia a kúsky mozzarelly. Osoľte, okoreňte a polejte olivovým olejom.