Čína na mede
15. 2. 2011, 13:23 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:03)

Reklama
Čína na mede
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks PL medu
- pol ks PL sójovej omáčky
- 1 ks kuracie prsia
- 1 ks menšia čínska kapusta
- 1 ks hrášok z konzervy
- 1 ks kukurica z konzervy
- 1 ks kari korenie
- 1 ks biele korenie
- 1 ks polievkové korenie
- pol ks cibule";i:10;s:10:"1 ks ryža
Postup
Krok 1
Na oleji necháme skaramelizovať lyžicu medu a pridáme polovicu lyžice sójovej omáčky. Pridáme kuracie prsia nakrájané na drobné kúsky a restujeme 5 – 7 min. Pridáme pokrájanú čínsku kapustu, hrášok a kukuricu, okoreníme troškou kari a bieleho korenia, lyžičkou polievkového korenia a dusíme, kým mäso nezmäkne. Udusenú zmes odstavíme a primiešame na drobno pokrájanú cibuľu. Podávame s ryžou.