Reklama

Dusená husacia krv

Dusená husacia krv
Reklama

Dusená husacia krv

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 6
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 5 ks dcl husacej krvi
  • 2 ks žemle
  • 1 ks cibuľa
  • 80 g husacieho tuku
  • 1 ks strúčik cesnaku
  • 1 ks majoránka
  • 1 ks soľ
  • 1 ks mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Žemle nakrájame na malé kocky a zalejeme husacou krvou. Pridáme majorán, korenie, soľ a pretlačený cesnak. Cibuľu ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a opražíme na husacom tuku. Pridáme žemle s husacou krvou a dusíme, kým krv nezhnedne. Na záver dochutíme majoránom. Podávame s chlebom alebo varenými zemiakmi a kyslou kapustou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS