Fašírky
24. 5. 2011, 16:17 (aktualizované: 30. 5. 2024, 16:04)

Reklama
Fašírky
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 6
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks 700-800 g bravčového pleca
- 4-5 ks rožkov z predošlého dňa
- 2 ks vajíčka
- 1 ks čajová lyžička soli
- 2 ks čajové lyžičky červenej papriky
- 1 ks vegeta
- 1 ks čierne korenie
- 4 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks veľká cibuľa
- 1 ks Na obaľovanie: múku";i:10;s:14:"1 ks vajíčka";i:11;s:15:"1 ks strúhanku
Postup
Krok 1
Umyjeme mäso, pokrájame na kocky a pomelieme na mlynčeku. Zároveň pomelieme cesnak a cibuľu. Pridáme vajíčka, soľ, korenie, vegetu, červenú papriku. Rožky namočíme do teplej vody a vyžmýkame. Pridáme k mäsu. Všetko spolu pomiešame a tvarujeme fašírky. Obalíme v klasickom trojobale a vypražíme.