Reklama

Fašírky

Fašírky z tolstolobika
Reklama

Fašírky

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 6
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks 700-800 g bravčového pleca
  • 4-5 ks rožkov z predošlého dňa
  • 2 ks vajíčka
  • 1 ks čajová lyžička soli
  • 2 ks čajové lyžičky červenej papriky
  • 1 ks vegeta
  • 1 ks čierne korenie
  • 4 ks strúčiky cesnaku
  • 1 ks veľká cibuľa
  • 1 ks Na obaľovanie: múku";i:10;s:14:"1 ks vajíčka";i:11;s:15:"1 ks strúhanku

Postup

Krok 1

Umyjeme mäso, pokrájame na kocky a pomelieme na mlynčeku. Zároveň pomelieme cesnak a cibuľu. Pridáme vajíčka, soľ, korenie, vegetu, červenú papriku. Rožky namočíme do teplej vody a vyžmýkame. Pridáme k mäsu. Všetko spolu pomiešame a tvarujeme fašírky. Obalíme v klasickom trojobale a vypražíme.