Hlávkový šalát s vajciami a kyslou smotanou
14. 9. 2011, 15:25

Reklama
Hlávkový šalát s vajciami a kyslou smotanou
- Dĺžka prípravy (min): 20
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 2 ks vajcia
- 1 ks ½ pohára smotanovej omáčky s octom
- 300 g hlávkového šalátu
- 1 ks čerstvá uhorka
Postup
Krok 1
Umytý a osušený hlávkový šalát nakrájajte a uložte do misy. Vajcia uvarené natvrdo nakrájajte na tenké plátky a zmiešajte so smotanovou omáčkou s octom a prelisovaným vajcom. Vajcia naukladajte do šalátovej misy, ozdobte kolieskami čerstvých uhoriek a posypte nadrobno nakrájaným kôprom (petržlenovou vňaťou).