Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hlávkový šalát s vajciami a kyslou smotanou

Hlávkový šalát s vajciami a kyslou smotanou
Reklama

Hlávkový šalát s vajciami a kyslou smotanou

  • Dĺžka prípravy (min): 20
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 2 ks vajcia
  • 1 ks ½ pohára smotanovej omáčky s octom
  • 300 g hlávkového šalátu
  • 1 ks čerstvá uhorka

Postup

Krok 1

Umytý a osušený hlávkový šalát nakrájajte a uložte do misy. Vajcia uvarené natvrdo nakrájajte na tenké plátky a zmiešajte so smotanovou omáčkou s octom a prelisovaným vajcom. Vajcia naukladajte do šalátovej misy, ozdobte kolieskami čerstvých uhoriek a posypte nadrobno nakrájaným kôprom (petržlenovou vňaťou).

Vyberáme pre vás niečo PLUS