Hovädzia sviečková s ustricovou omáčkou
24. 5. 2011, 16:19

Reklama
Hovädzia sviečková s ustricovou omáčkou
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 2
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 400 g hovädzej sviečkovej
- 50 g zelenej papriky
- 50 g sterilizovaného bambusu
- 20 g cesnaku
- 20 g čerstvého zázvoru
- 20 g póru
- 50 g ustricovej omáčky
- 10 g cukru
- 1 lyžica wej-su
- 2 lyžice sójovej omáčky";i:10;s:36:"2 lyžice mletého čierneho korenia";i:11;s:6:"1 ks 0";i:12;s:9:"5 l oleja";i:13;s:13:"20 g Solamylu";i:14;s:10:"1 ks vajce";i:15;s:19:"1 lyžica alkoholu.
Postup
Krok 1
Pór pokrájaný na kolieska krátko opečieme na olivovom oleji a necháme ho odkvapkať z oleja. Vajcia rozmiešame so soľou, mletým čiernym korením a karí korením a urobíme z nich praženicu. Vidličkami roztrhanú praženicu necháme odkvapkať. Uvarenú ryžu opražíme na oleji a necháme odkvapkať. Pór, praženicu a ryžu zmiešame dohromady.