Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hovädzia sviečková s ustricovou omáčkou

Hovädzia sviečková s ustricovou omáčkou
Reklama

Hovädzia sviečková s ustricovou omáčkou

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 400 g hovädzej sviečkovej
  • 50 g zelenej papriky
  • 50 g sterilizovaného bambusu
  • 20 g cesnaku
  • 20 g čerstvého zázvoru
  • 20 g póru
  • 50 g ustricovej omáčky
  • 10 g cukru
  • 1 lyžica wej-su
  • 2 lyžice sójovej omáčky";i:10;s:36:"2 lyžice mletého čierneho korenia";i:11;s:6:"1 ks 0";i:12;s:9:"5 l oleja";i:13;s:13:"20 g Solamylu";i:14;s:10:"1 ks vajce";i:15;s:19:"1 lyžica alkoholu.

Postup

Krok 1

Pór pokrájaný na kolieska krátko opečieme na olivovom oleji a necháme ho odkvapkať z oleja. Vajcia rozmiešame so soľou, mletým čiernym korením a karí korením a urobíme z nich praženicu. Vidličkami roztrhanú praženicu necháme odkvapkať. Uvarenú ryžu opražíme na oleji a necháme odkvapkať. Pór, praženicu a ryžu zmiešame dohromady.

Vyberáme pre vás niečo PLUS