Hovädzie soté
14. 9. 2011, 15:25

Reklama
Hovädzie soté
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 2
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 250 g roštenky alebo sviečkovice
- 1 ks soľ
- 1 ks sójová omáčka
- 1 ks škrobová múčka
- 3 ks PL olej
- 1 ks pór
- 2 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks paprika
- 2 ks paradajky
- 50 g arašidy";i:10;s:21:"10 ks čiernych olív
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na rezančeky, dáme ho do misky, osolíme, pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme škrobovú múčku, premiešame a necháme odležať 5 hodín na chladnom mieste. Na rozohriatom oleji mäso prudko opečieme, pridáme pokrájaný pór, pretlačený cesnak, na pásiky pokrájanú papriku a ďalej opekáme. Nakoniec pridáme pokrájané paradajky, arašidy a olivy a ešte krátko opražíme. Podávame so zeleninovou ryžou.