Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Hovädzie soté

Hovädzie soté
Reklama

Hovädzie soté

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 250 g roštenky alebo sviečkovice
  • 1 ks soľ
  • 1 ks sójová omáčka
  • 1 ks škrobová múčka
  • 3 ks PL olej
  • 1 ks pór
  • 2 ks strúčiky cesnaku
  • 1 ks paprika
  • 2 ks paradajky
  • 50 g arašidy";i:10;s:21:"10 ks čiernych olív

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezančeky, dáme ho do misky, osolíme, pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme škrobovú múčku, premiešame a necháme odležať 5 hodín na chladnom mieste. Na rozohriatom oleji mäso prudko opečieme, pridáme pokrájaný pór, pretlačený cesnak, na pásiky pokrájanú papriku a ďalej opekáme. Nakoniec pridáme pokrájané paradajky, arašidy a olivy a ešte krátko opražíme. Podávame so zeleninovou ryžou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS