Hríbové rizoto
4. 2. 2010, 15:53 (aktualizované: 30. 5. 2024, 15:59)

Reklama
Hríbové rizoto
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks ryža
- 1 ks uvarené hríby
- 1 ks cibuľa
- 1 ks kocka bujónu
- 1 ks mleté čierne korenie
- 1 ks soľ
- 1 ks zelenina podľa výberu
- 1 ks strúhaný syr
Postup
Krok 1
Ryžu uvaríme (na 1 pohár ryže 2 poháre vody), cca. 20 minút. Počas varenia ryže varíme hríby s bujónom asi 10 minút. Deci vývaru prilejeme do uvarenej ryže a premiešame. Cibuľu nakrájanú nadrobno upražíme dozlata, pridáme scedené hríby, korenie, soľ a ryžu dochutenú vývarom. Posypeme syrom.