Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Jahňacie kotlety

Jahňacie mäso na zelenine
Reklama

Jahňacie kotlety

  • Dĺžka prípravy (min): 20
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: nízka

Suroviny

Potrebujeme:

  • 4 ks jahňacie kotlety (1 ks 100 g)
  • 2 ks PL oleja
  • 1 ks soľ
  • 1 ks čierne korenie
  • 40 g cesnakového masla

Postup

Krok 1

Kotlety potrieme olejom, položíme na rošt, podsunieme plech na odkvapkanie a pripravujeme pod rozohriatym grilom (pri 275°C) alebo horúcim vzduchom (pri 220°C), 5 minút z každej strany (vždy 3. alebo 4. úroveň odspodu), okoreníme soľou i korením a podávame s cesnakovým maslom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS