Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Jahňacie rebierka na bylinkách

Jahňacie rebierka na bylinkách
Reklama

Jahňacie rebierka na bylinkách

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks jahňacie rebierka
  • 1 ks múka
  • 1 ks olej
  • 1 ks čerstvé bylinky (aspoň 3 druhy)
  • 1 ks maslo
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks soľ

Postup

Krok 1

Jahňacie rebierka zľahka naklepte, osoľte, okoreňte, obaľte v múke a na oleji opečte z oboch strán. Pridajte najemno nakrájané čerstvé bylinky a maslo. Krátko poduste a horúce podávajte.

Vyberáme pre vás niečo PLUS