Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Krevetové rizoto s parmezánom

Krevetové rizoto s parmezánom
Reklama

Krevetové rizoto s parmezánom

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 3
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 300 g kreviet
  • 1 ks olivový olej
  • 1 ks cibuľa
  • 1 hrnček basmati ryže
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie
  • 1 ks pór
  • 1 ks niekoľko čili papričiek
  • 1 ks mrazená zelenina
  • 1 ks strúhaný parmezán.

Postup

Krok 1

Ryžu prepláchneme vo vode a uvaríme. Krevety umyje, opražíme na olivovom oleji a pridáme k nim nadrobno nakrájanú cibuľu. Okoreníme, primiešame zeleninu, na kolieska pokrájaný pór a čili papričky. Chvíľu podusíme, ochutíme soľou a vmiešame ryžu. Porcie posypeme parmezánom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS