Krevetové rizoto s parmezánom
4. 2. 2010, 15:53

Reklama
Krevetové rizoto s parmezánom
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 3
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 300 g kreviet
- 1 ks olivový olej
- 1 ks cibuľa
- 1 hrnček basmati ryže
- 1 ks soľ
- 1 ks korenie
- 1 ks pór
- 1 ks niekoľko čili papričiek
- 1 ks mrazená zelenina
- 1 ks strúhaný parmezán.
Postup
Krok 1
Ryžu prepláchneme vo vode a uvaríme. Krevety umyje, opražíme na olivovom oleji a pridáme k nim nadrobno nakrájanú cibuľu. Okoreníme, primiešame zeleninu, na kolieska pokrájaný pór a čili papričky. Chvíľu podusíme, ochutíme soľou a vmiešame ryžu. Porcie posypeme parmezánom.