- 50 min.
- 3 porcie
- Nízka
Potrebujete tieto suroviny:
Potrebujeme:
- 200 gmäsa z pečeného kurčaťa
- štvrť kshlávky bielej kapusty
- 1 ksolej na opekanie
- 1 kskryštálový cukor na ochutenie
- 1 ksocot
- 1 kssoľ
- 1 ksNa omeletu: 2 vajcia
- 2 lyžicehladkej múky
Postup
Hlávkovú kapustu zbavte vrchných listov a najemno pokrájajte. Sparte horúcou vodou a nechajte na sitku odkvapkať. Z kuracieho mäsa odstránte kožu a pokrájajte na tenké rezance. Z vajec a múky pripravte na malom množstve oleja v plytkej panvici omeletu. Po vychladnutí ju pokrájajte na tenké rezance. Do hlbšej misy dajte sparenú kapustu, pridajte kuracie mäso. Osoľte, okoreňte, podľa chuti pridajte ocot, štipku cukru a dobre premiešajte s pár kvapkami oleja. Nechajte aspoň 30 minút chladiť. Podávajte k opečenými hriankami.