Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Kuracie prsia so syrom a broskyňou

Kurča grófa draculu
Reklama

Kuracie prsia so syrom a broskyňou

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 700 g kuracích pŕs
  • 1 ks šunka
  • 1 ks tvrdý syr
  • 1 ks broskyne
  • 1 ks olej
  • 1 ks soľ
  • 1 ks zemiakovú kašu v prášku

Postup

Krok 1

Kuracie prsia vyberieme, pokrájame na rezne, môžeme jemne vyklepať a nasolíme ich. Prudko opečieme z oboch strán. Pripravíme si na plátky nakrájané broskyne (prípadne ananás), šunku a syr. Na plech si poukladáme opečené mäso a naň ukladáme, kúsok broskyne (prípadne ananásu), šunku a nakoniec syr. Zemiakovú kašu pripravíme podľa návodu. Plech dáme do vyhriatej rúry a necháme mäso zapiecť, aby sa syr roztiekol. Po dopečení podávame spolu so zemiakovou kašou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS