Kuracie rarášky na pive
10. 6. 2011, 18:17

Reklama
Kuracie rarášky na pive
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 2
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 2 ks kuracie prsia
- 1 hrnček piva
- 1 hrnček hladkej múky
- 3 ks vajíčka
- 2 lyžice horčice
- 1 lyžica sójovej omáčky
- 1 lyžica mletého čierneho korenia
- 2 lyžice vegety
- 3 lyžice Solamilu a soľ
Postup
Krok 1
Vajcia rozšľaháme, pridáme horčicu, sójovú omáčku, koreniny, múku, škrob a vymiešame hustejšie cestíčko. Pred dokončením prilejeme pivo a dobre premiešame. Mäso narežeme na menšie pásiky, vložíme ich do pivového cestíčka a necháme minimálne 12 hod. postáť. Napácované mäso vysmážame v horúcom oleji do zlatista. Hotové rarášky môžeme pokvapkať citrónom a servírovať s opekanými zemiakmi.