Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Kuracie soté na zelenine

Malé ryby na spôsob živánskej
Reklama

Kuracie soté na zelenine

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 400 g kuracích pŕs
  • 80 g škrobovej múčky
  • 350 g čínskej mrazenej zeleninovej zmesi
  • 1 ks vajce
  • 2 ks dcl oleja
  • 1 ks korenie
  • 1 ks sójová omáčka a soľ

Postup

Krok 1

Kuracie prsia nakrájame na drobné rezančeky. Z oleja, škrobovej múčky, korenia, soli a vajíčka pripravíme marinádu, ktorú zmiešame s nakrájaným mäsom a necháme 2 hod. odležať v chladničke. Pripravené mäso orestujeme na rozpálenom oleji, pridáme zeleninovú zmes a dusíme, kým zelenina nezmäkne. Dochutíme sójovou omáčkou, korením a soľou. Vhodnou prílohou je ryža.

Vyberáme pre vás niečo PLUS