Kuracie soté na zelenine
10. 6. 2011, 18:18

Reklama
Kuracie soté na zelenine
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 400 g kuracích pŕs
- 80 g škrobovej múčky
- 350 g čínskej mrazenej zeleninovej zmesi
- 1 ks vajce
- 2 ks dcl oleja
- 1 ks korenie
- 1 ks sójová omáčka a soľ
Postup
Krok 1
Kuracie prsia nakrájame na drobné rezančeky. Z oleja, škrobovej múčky, korenia, soli a vajíčka pripravíme marinádu, ktorú zmiešame s nakrájaným mäsom a necháme 2 hod. odležať v chladničke. Pripravené mäso orestujeme na rozpálenom oleji, pridáme zeleninovú zmes a dusíme, kým zelenina nezmäkne. Dochutíme sójovou omáčkou, korením a soľou. Vhodnou prílohou je ryža.