Lahodné minipizze z lístkového cesta
4. 2. 2010, 15:53 (aktualizované: 30. 5. 2024, 15:59)

Reklama
Lahodné minipizze z lístkového cesta
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks lístkové cesto
- 2-3 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks kečup
- 1 ks olivový olej
- 1 ks bazalka
- 1 ks oregáno
- 1 ks cibuľa
- 1 ks šunka
- 1 ks čierne olivy
- 1 ks strúhaný syr";i:10;s:17:"1 ks šampiňóny";i:11;s:12:"1 ks saláma";i:12;s:12:"1 ks paprika";i:13;s:11:"1 ks vajcia
Postup
Krok 1
Lístkové cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme a väčším pohárom povykrajujeme kolieska. V miske zmiešame trochu olivového oleja s pretlačeným cesnakom a pierkom natierame kolieska. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Na kolieska nakvapkáme kečup alebo pretlak a obložíme ich potravinami podľa chute. Šunku a olivy, vajíčka a papriku, tuniaka a cibuľu, salámu a syr. Všetky kolieska uložíme na plech, posypeme syrom a 10-15 minút zapekáme, kým nezozlatnú.